آغاز نظارت ویژه بر فرآورده‌های غذایی در ماه رمضان و نوروز در کردستان
آغاز نظارت ویژه بر فرآورده‌های غذایی در ماه رمضان و نوروز در کردستان
سرپرست اداره‌کل استاندارد کردستان، از آغاز نظارت ویژه بر فرآورده‌های غذایی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در استان کردستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری اندیشه کرد از سنندج، امید سحری با اشاره به تقارن ماه رمضان و نوروز و افزایش تقاضا برای مواد غذایی در این ایام، هدف از این طرح را صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و نظارت دقیق‌تر بر مراکز تولید، توزیع و فروش مواد غذایی عنوان کرد.

وی افزود: در این طرح، کارشناسان اداره‌کل استاندارد کردستان تمامی فرآورده‌های غذایی عرضه شده در سطح بازار را مورد بازرسی قرار می‌دهند تا از انطباق آن‌ها با استانداردهای ملی اطمینان حاصل شود.

سرپرست اداره‌کل استاندارد کردستان از شهروندان خواست تا برای اطمینان از اصالت فرآورده‌های خریداری شده، کد ۱۰ رقمی درج شده زیر علامت استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنند.