به گزارش پایگاه خبری اندیشه کرد از سنندج، حميد رضا اماني اظهار داشت: اين موفقيت در پي يك سال فعاليت مستمر، هدفمند و اثربخش در فن بازار منطقه اي كردستان و حمايت مستقيم شركت شهرك هاي صنعتي استان از برنامه ها و اقدامات اين كارگزار در حوزه شناسايي و توانمندسازي، تجارت و تبادل فناوري و تسهيل تعامل ميان صاحبان فناوري، سرمايه گذاران و صنعتگران حاصل شده است.
وي با بيان اينكه فن بازار منطقه اي كردستان در سال گذشته نيز صاحب عنوان بيشتري رشد در ميان فن بازارهاي منطقه اي كشور شده بود، افزود: اين عناوين ملي ، گواهي بر ظرفيت بالاي استان كردستان در حوزه فناوري و نوآوري و نشانگر نقش كليدي كارگزاران منطقه اي در تحقق اهداف اقتصاد دانش بنيان در سطح كشور است.
احسان داهی مدیر فنبازار کردستان نيز در این باره گفت: این دستاورد حاصل همافزایی با شرکتهای دانشبنیان، صنایع و نهادهای نوآور استان است. ما با پیوند نیازهای صنعت به توانمندیهای فناوران، گامی بزرگ در مسیر اقتصاد دانشبنیان برداشتهایم و این افتخار، گواهی بر تلاشهای بیوقفه کردستان در توسعه فناوری و نوآوری است.
اين عنوان در نشست سالانه كارگزاران فن بازارهاي كشور در حاشيه نمايشگاه كه با حضور مديران ارشد معاونت علمي، فناوري و اقتصاد دانش بنيان رياست جمهوري برگزار شد؛ به اين كارگزار اعطا شد.
اینوتکس ۱۴۰۴ با حضور بیش از ۴۵۰ شرکت فناور، ۱۰۰ هزار بازدیدکننده و ۱۵۰ سرمایهگذار، فرصتی طلایی برای نمایش توانمندیهای کردستان بود. فنبازار کردستان با برگزاری جلسات حرفهای، معرفی محصولات بومی و ایجاد ارتباطات بینالمللی، نگاهها را به خود خیره کرد.
فنبازار کردستان در سالهای اخیر با برگزاری رویدادهای مختلف و استارتاپی و رفع نیازهای صنایع، جايگاه مناسبي در میان فنبازارهای کشور به ثبت رسانده است.
این دستاورد ميتواند نویدبخش جذب سرمایههای جدید، گسترش همکاریهای فناورانه و درخشش بیشتر کردستان در بازارهای ملی و جهانی است.