دیالوگ” بستری برای نقش‌آفرینی الگوی سوم زن ایرانی است
دیالوگ” بستری برای نقش‌آفرینی الگوی سوم زن ایرانی است
مدیر مرکز راهبردی امور بانوان، "دیالوگ" را بستری مناسب برای پرداختن به موضوعات مختلف اجتماعی از جمله طلاق، اعتیاد و بحران عاطفی نوجوانان دانست.

به گزارش پایگاه خبری اندیشه کرد از سنندج، دکتر سارا طالبی، مدیر مرکز راهبردی و هم‌آهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی، در راستای هفته جوانی جمعیت، بر اهمیت “دیالوگ” به عنوان ابزاری برای ایجاد حس خوب و شکل‌گیری اتفاقات مثبت در جامعه تاکید کرد.

دکتر طالبی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی با محوریت “دیالوگ” برای بانوان فعال، گفت: با وجود محدودیت امکانات، همین که این بانوان در فضاهای مختلف اجتماعی به گفتگو می‌نشینند، اثرات عمیقی را شاهد هستیم.

وی به نمونه‌ای از استان فارس اشاره کرد که در آن، بانوان با استفاده از ابزار هنر و گفتگو، به تبیین اهمیت حفظ جنین و مقابله با سقط جنین پرداختند و تاثیرگذاری این روش را بسیار عمیق‌تر از روش‌های مستقیم ارزیابی کردند.

مدیر مرکز راهبردی امور بانوان، “دیالوگ” را بستری مناسب برای پرداختن به موضوعات مختلف اجتماعی از جمله طلاق، اعتیاد و بحران عاطفی نوجوانان دانست.

وی به برگزاری دوره‌های آموزشی “بانوی مجاهد” در کردستان اشاره کرد که در آن، مباحثی همچون جریان‌شناسی دینی، مهارت‌های گفتگو، مسئله‌شناسی و کار رسانه‌ای به بانوان آموزش داده می‌شود تا بتوانند به طور موثر با اقشار مختلف جامعه وارد گفتگو شده و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند.

دکتر طالبی در ادامه به تشریح برنامه‌های این مرکز برای تبیین الگوی سوم زن ایرانی پرداخت و از تولید محتوای رسانه‌ای متنوع از جمله “مجسمه‌ها” (روایت نقش‌آفرینی بانوان در عرصه‌های مختلف پیشرفت) و احیای هنر سنتی “پرده‌خوانی” با روایتی نوین از نقش زنان موفق ایرانی خبر داد.

وی هدف از این اقدامات را گره زدن هویت مطلوب زن ایرانی با مخاطب عام و مقابله با چالش‌های موجود در این زمینه عنوان کرد و تاکید کرد که لایه نخبگانی به تنهایی پاسخگوی این نیاز نیست.