به گزارش پایگاه خبری اندیشه کرد از سنندج، سیدعلی علوی عصر امروز در دیدار با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان با اشاره به بخشی از عملکرد این اداره کل در سال گذشته اظهار کرد: در سال گذشته این اداره کل توانست در بخش ارائه آموزشهای مهارتی به خانههای آسیب دیده از اعتیاد ۲۹ هزار و ۷۸ نفر – ساعت عملکرد آموزشی را به جامعه هدف ارائه نماید.
وی افزود: در بخش افراد دارای معلولیت نیز ۳۵ هزار و ۳۶ نفر ـ ساعت، دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی ۶۶ هزار و ۵۸۳ نفر ـ ساعت، دانشآموزان ۳۹۷ هزار و ۳۹۷ نفر ـ ساعت، دانشجویان ۲۷ هزار و ۴۵۷ نفر ـ ساعت، زنان خانه دار ۹۹ هزار و ۹۲ نفر ـ ساعت، زنان سرپرست خانوار و اعضای خانوادههایشان ۸۰ هزار و ۷۱۸ نفر ـ ساعت، زندانیان ۳۷۸ هزار و ۵۱۰ نفر ـ ساعت، ساکنین سکونتگاههای غیررسمی ۱۱۰ هزار و ۴۷ نفر ـ ساعت، روستائیان ۱۸۵ هزار و ۶۴۱ نفر – ساعت، ساکنین مناطق محروم مرزی ۳۵ هزار و ۷۲۷ نفر ـ ساعت، سربازان وظیفه ۵۵۰ هزار و ۶۱۷ نفر ـ ساعت، شاغلین بنگاههای اقتصادی ۱۱۷ هزار و ۴۹۱ نفر – ساعت، کودکان کار و خیابان یکهزار و ۸۴۵ نفر ـ ساعت و نهایتاً معتادین بهبود یافته ۴۱ هزار و ۶۵۷ نفر ـ ساعت آموزشهای مهارتی در سال گذشته توسط این اداره کل به جامعه هدف ارائه شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان با بیان اینکه گستردگی حوزه ارائه آموزشهای مهارتی در استان کردستان روز به روز با برنامهریزیهای انجام شده در حال افزایش است گفت: سعی میکنیم به کلی نیاز های مهارتی جوامع مختلف هدف خود در سطح استان پاسخگو باشیم.
نگاه ویژه دولت به توسعه آموزشهای مهارتی در کردستان
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان با اشاره به نگاه ویژه دولت به توسعه و تقویت آموزشهای مهارتی در استان گفت: کارگاههای آموزشی مراکز آموزش فنی و حرفهای استان از محل اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای تجهیز میشوند.
علیاکبر ورمقانی با تقدیر از فعالیتهای اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان اظهار کرد: در بازدید اخیری که از مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ شهر سنندج داشتیم شاهد فعالیت کارگاههای مجهز، بروز و فعال بودیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان از حمایت دولت چهاردهم از مقوله مهارتآموزی در سطح استان خبر داد و گفت: دولت چهاردهم با رویکرد ایجاد اشتغال برای جوانان کردستان در حال برنامهریزیهای متعدد در زمینه توسعه و تقویت آموزشهای مهارتی است.
به گفته وی، نقش مهارتآموزی در این برنامهریزیها بسیار پررنگ دیده شده است و امیدواریم با استفاده از ظرفیتهای بالقوه کارگاههای آموزشی مراکز آموزش فنی و حرفهای بتوانیم گامهای جدی و محکمی را در نیل به سوی اهداف از پیش تعیین شده دولت در سطح استان برداریم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان اضافه کرد: توصیههای لازم به فرمانداران برای کمک به تجهیز کارگاههای آموزشی مراکز آموزش فنی و حرفهای سطح استان از محل اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای شده است.
ورمقانی در ادامه با اشاره به نامگذاری سالجاری توسط مقام معظم رهبری با عنوان سال سرمایهگذاری برای تولید، افزود: نقش آموزشهای مهارتی در افزایش بهرهوری تولید از طریق تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد کلیدی و بسیار تاثیرگذار است.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان میتواند نقش موثری در تحقق منویات معظم له در سالجاری در سطح استان داشته باشد.